Salyangoz.

1/3, 2/4, 3/5 , 4/6 , 5/7 , 6/7 , 7/9 , 9/12

Kara Salyangozu Eti

 

Ağırlıklı   olarak  Karadeniz Bölgesinde toplanan canlı kara salyangozları ,  çeşitli  yöntemlerle fabrikamıza  ulaştırılır. .Burada  çeşitli   işlemlerden geçirilerek  Kalibrelerine  göre et  ve kabuk  olarak ayrılır. . Tekrar  Kara salyangozu etleri  belirli  gramaşlarına göre kalibre işlemlerinden geçirilerek , 1/3, 2/4, 3/5 ,  4/6 , 5/7 , 6/7 , 7/9 , 9/12  şeklinde sınıflandırılarak  10 ar  kiloluk   paketler halinde kolinenerek ihracata hazır hale getirilir.

 

Kara Salyangozu Kabuğu

 

Et ve Kabuk ayırma    işlemlerinden geçirilerek  ayrılan  Kara salyangoz Kabukları ,  çeşitli  işlemlerden  geçerek  4,5,6,8,10,12,14   boyutlarında numaralarına göre sınıflandırılarak temizleme işlemleri sonrası   ihracata hazır hale  getirilir.