Kara Salyangozu Eti
Ağırlıklı olarak Karadeniz Bölgesinde toplanan canlı kara salyangozları , çeşitli yöntemlerle fabrikamıza ulaştırılır. .Burada çeşitli işlemlerden geçirilerek Kalibrelerine göre et ve kabuk olarak ayrılır. . Tekrar Kara salyangozu etleri belirli gramaşlarına göre kalibre işlemlerinden geçirilerek , 1/3, 2/4, 3/5 , 4/6 , 5/7 , 6/7 , 7/9 , 9/12 şeklinde sınıflandırılarak 10 ar kiloluk paketler halinde kolinenerek ihracata hazır hale getirilir.
Kara Salyangozu Kabuğu
Et ve Kabuk ayırma işlemlerinden geçirilerek ayrılan Kara salyangoz Kabukları , çeşitli işlemlerden geçerek 4,5,6,8,10,12,14 boyutlarında numaralarına göre sınıflandırılarak temizleme işlemleri sonrası ihracata hazır hale getirilir.